Asiantuntijalle

Asiantuntijalle tai esimiehelle jatkuva työssä oppiminen edellyttää hyvää henkistä ja fyysistä vireyttä. Mutta käytätkö oikeita tekniikoita ja apuvälineitä? Miten opiskelet kieliä omatoimisesti, ilman pänttäämistä, jopa viihteellisesti ja hyödyntäen lyhyitä “luppoaikoja” esimerkiksi matkustaessa? Miten muistat kaikkien tapaamisiesi ihmisten nimet. Miten muistat kaikki salasanasi. Millä tekniikalla keräät netistä tietoa niin, että se on helppoa ja myös löydät ne myöhemmin vaikka "googlaamalla"? Osaatko lukea erilaisia tekstejä eri nopeudella. Välillä moninkertaisella nopeudella ja välillä hitaasti syventäen sisältöä mielessäsi. Näihin asioihin oppaani yrittävät antaa ratkaisun, asiantuntijalle ja esimiehelle.

Tummat ikonit alla ovat opaspaketteja. Klikkaamalla saat ne auki ja voit lukea kuvauksen ja ostaa joko erillisiä oppaita tai paketteja. Opaspaketin ostaessasi saat oppaat edullisemmin.

Maksettuasi oppaan, se latautuu sinulle heti, kun painat avautuvaa mustaa nappia"Lataa" kohdassa. Ongelmatilanteessa ota yhteys contact@oppimis-ja-muistitekniikat.fi

Muistathan arvostella tuotteen.

.

Opi kieliä helpommin

 

Apuvälineet

 

Muista käyttämällä Anki muistikortteja

 

Pikalukemisen perustekniikka

 

Salasanajärjestelmä

 

Advertisements
Jaa tämä kavereille