Opiskelijalle

Opiskelu voi tuntua rankalta, jos menetelmät eivät ole kohdallaan.

Opiskele helposti ja hyvällä mielellä.

Pidä huoli fyysisestä kunnostasi, ravinnosta, riittävästä unen saannista ja kavereistasi. Kun opiskelet, opiskele keskittyneesti lyhyissä jaksoissa äläkä uhraa elämän muita tärkeitä asioita. Käytä parhaita menetelmiä oppimiseen ja muistamiseen. Opiskelu tehottomilla menetelmillä kuten yömyöhään pänttääminen tuhlaa elämäsi hyviä päiviä.

Opettele lukemaan erilaisia tekstejä eri nopeudella välillä selaten moninkertaisella nopeudella ja välillä hitaasti syventyen kokonaisuuteen, johon asia liittyy.

Opiskele kieliä käyttäen useita eri apuvälineitä jopa lähes ilmaiseksi. Monia voit käyttää älypuhelimellasi vaikka muutaman minuutin kerrallaan. Opiskelu muistikorttitekniikalla kannattaa. Se on välttämätön hankalasti muistettavien asioiden, vieraan kielien sanojen, luetteloiden ym. irrallisten tietojen opetteluun. Muistikorttitekniikalla voit kerrata luentomuistioitasi tai oppikirjojasi älykkäällä muistiin palauttavalla tekniikalla. Käytä parhaita opiskelijan apuvälineitä.

Tummat ikonit alla ovat opaspaketteja. Klikkaamalla saat ne auki, näet kuvauksen ja voit ostaa joko erillisiä oppaita tai paketteja. Opaspaketin ostaessasi saat oppaat edullisemmin.

Maksettuasi oppaan, se latautuu sinulle heti, kun painat avautuvaa mustaa nappia"Lataa" kohdassa. Ongelmatilanteessa ota yhteys contact@oppimis-ja-muistitekniikat.fi

Muistathan arvostella tuotteen.

Opi kieliä helpommin

 

Opiskeluohjeet- Lue vähemmän, opi enemmän.

 

Muista Anki muistikorttien avulla

Muista muistikorttitekniikalla

 

Oppimisen apuvälineet

 

Tee muistiinpanot muistikorteille

 

 

Advertisements
Jaa tämä kavereille