Toimitusehdot

Toimitusehdot

 

Yleistö

Tilatessaan digitaalisen oppaan asiakas vakuuttaa perehtyneensä ja hyväksyneensä nämä sopimusehdot.

Voimassaolo

Asiakkaan tilaus on voimassa kun tilaus on lähetetty ja maksu suoritettu. Tämän sopimuksen perusteella asiakkaalla on oikeus oppaaseen sivustolla vähintäin yhden vuoden ajan. Oikeus oppaan selaamiseen sivustolla säilyy kuitenkin yhden vuoden jälkeenkin, jos opas edelleen on sivustolla. Asiakas saa veloituksetta kaikki oppaan päivitykset. Asiakas ymmärtää, että uudet versiot saattavat olla sisällöltään erilaisia. Jos asiakkaan tilaama opas poistuu sivustolta syystä tai toisesta, on hänellä oikeus vaatia oppaan ladattava pdf versio. Tämä oikeus on voimassa 6 kuukautta oppaan sivuilta poistamisesta.

 TUOTTEET

Tuotteet ovat sivustolla luettavia - ei ladattavia. Tuotepaketin/tuotteen sisältö ja hinta määräytyy ostohetkellä. Tuotepaketin/tuotteen  sisällön myöhemmin muuttuessa uusi sisältö on voimassa myös aiemmin tuotepaketin/tuotteen ostaneille .

Tuotteiden sisältö on Lemetec Oy.n toimittamaa. Sisältö on parhaan ymmärryksemme mukaan laadittua.

Oletamme, että asiakas ymmärtää, että myös muunlaisia näkemyksiä voi olla.

Tuotteemme päivitetään säännöllisesti. Asiakas ymmärtää, että sisältö uudessa päivityksessä voi muuttua.

Asiakkaalla ei ole oikeutta kopioida tai levittää ostamaansa sisältöä mitenkään eteenpäin.

©oppimis-ja-muistitekniikat

HINNAT

Tuotteidemme hinnat ovat tilaushetkellä voimassa olevat tilaushinnat. Aiemmin tarjotut tai myöhemmin tarjottavat hinnat eivät koske tilausta.

 

PERUUTUS

Kun tilaus on maksettu ja asiakkaalla on ollut mahdollisuus tutustua tuotteen sisältöön, katsotaan kaupan olevan lopullinen.

Asiakkaalla on kuitenkin oikeus reklamoida tuotteesta 7 päivän kuluessa. Jos asiakkaalla on vahva peruste tilauksen peruuttamiseen, esimerkiksi vahingossa lähtenyt tilaus, voidaan se peruuttaa.

TIETOSUOJA

Lemetec Oy:llä ei ole oikeutta luovuttaa asiakkaan tietoja eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Lemetec Oy tai tämä sivusto ei käsittele tai taltioi asiakkaan pankki- tai luottokorttitietoja. Maksu tapahtuu kolmannen osapuolen sovelluksessa.

HÄIRIÖTILANTEET

Lemetec Oy ei vastaa lyhyistä, alle 1vrk häiriöistä tietoliikenteessä. Lemetec Oy on kuitenkin velvoitettu järjestämään tuotteensa uudelle palvelun tarjoajalle, kun häiriö ylittää 1vrk.

SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO

Lemetec Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja.

 

Advertisements
Jaa tämä kavereille