Kielten opiskelu mobiili sovelluksilla

0,00 

Kielten opiskelu mobiilisovelluksilla on moderni tapa käyttää mobiileja opiskelualustoja. Niillä kielten opiskelu on miellyttävää ja joustavaa.

Kielten oppiminen edellyttaa

 

Tuntuuko vieraan kielen sanojen ja fraasien oppiminen työläältä ?

Haluaisitko mukavamman tavan opetella kieliä ?

Etkö oikein tiedä, mitä apuvälineitä käyttäisit ?

Duolingo, WordDive, Memrise ja Mondly ovat moderneja kielikursseja tai paremminkin opiskelualustoja.

Paras piirre näissä muistikortti- tyyppisissä kielikursseissa on, että niillä voit opiskella mobiilisti ja vaikka minuutin kerrallaan. Bussia tai junaa odottaessa voit ottaa minuutin – parin session.

Nämä kielikurssit on laadittu, niin, että ne aktivoivat aivojasi monipuolisesti. Kirjoitetun sanan tai lauseen lisäksi näet mukavan kuvan ja kuulet puhutun tekstin. Aivoissasi syntyy assosiaatio kirjoitetun, nähdyn kuvan ja kuullun ääntämisen välille.

Duolingo on ilmainen kun taas WordDive:llä on vain ilmainen kokeilujakso. Sen jälkeen käyttö maksaa 10,- eur / kk.

Duolingo toimii englannin kielellä. WordDive ja Mondly ovat suomen kielisiä. Jos osaat kohtuullisen hyvin englantia, käytä Duolingoa tai Memriseä. Kaikkia mobiilikursseja voit opiskella vaikka kuinka lyhyissä jaksoissa.

 

Oppaani tarkoitus on ohjata sinut käyttämään parhaita kielten oppimisen menetelmiä ilman, että itse käyt ne kaikki läpi. Oppaassa on sekä video että pdf dokumentti.

Oppaan voit  ladata laitteellesi, kun olet maksanut ostoksesi. 

En luovuta tietojasi minnekään. 

Et sitoudu mihinkään muuhun kuin tähän oppaaseen.

Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi.

Jaa tämä kavereille

Kuvaus

Kielten opiskelu uusilla sovelluksilla aktivoi aivojasi monipuolisesti.

Kirjoitetun sanan tai lauseen lisäksi näet mukavan kuvan ja kuulet puhutun tekstin. Aivoissasi syntyy assosiaatio kirjoitetun, nähdyn kuvan ja kuullun ääntämisen välille. Lisäksi kaikki hyödyntävät aktiivista kertaus- / muistista palauttamismenetelmää. Kertausmenetelmähän on tutkimuksissa todettu tehokkaimmaksi oppimisen menetelmäksi. Ne kaikki ovat helppokäyttöisiä ja mukavia kielikursseja.

Kun etenet kieliopinnoissasi pidemmälle, kannattaa käyttää myös muitakin menetelmiä. Olen kuvannut näitä oppaassani ” Kielten opiskelun menetelmät

Nämä uudehkot kielten oppimisen menetelmät ovat vanhoihin kielikursseihin verrattuna todella edullisia, jopa ilmaisia. Ne ovat myös jotenkin hauskoja käyttää eikä kielten opiskelu tunnu tympäisevältä.

Ne näyttävät ja tuntuvat niin samanlaisilta, että voisi kuvitella esimerkiksi WordDiven:n olevan kopio Duolingosta.

Duolingolla on lähes 100 miljoonaa käyttäjää.

WordDivellä käyttäjä on 0,16 miljoonaa, mutta kasvukäyrä on jyrkästi ylöspäin.

Ne toimivat Ankin tapaan muistikorttitekniikalla. Siis kysymys – vastaus menetelmällä. Ankista poiketen Duolingo,  Mondly ja WordDive ovat kiinteitä sovelluksia. Yhdelle kielelle on vain vaikeustasoja, mutta ei eri tyyppisiä kurssivaihtoehtoja. Ei siis Ankin ja Memrisen tapaan kursseja insinööreille, ekonomeille, lääkäreille jne.

Kaikki nämä ovat helppokäyttöisiä ja mukavia kielikursseja.   Memrise on kielten oppimisalusta, jossa voit valita satoja / kymmeniä kursseja riippuen kielestä. Siinä on niin paljon vaihtoehtoja, että vaihtoehtojen runsaus alkaa olla ongelma.

Duolingo ja Memrise ovat ilmaisia kun taas WordDive:llä ja Mondlyllä on vain ilmainen kokeilujakso. Sen jälkeen käyttö maksaa joitakin eur / kk.

Duolingo ja Memrise toimivat englannin kielellä. WordDive ja Mondly ovat suomen kielisiä. Jos osaat kohtuullisen hyvin englantia, käytä Duolingoa, Memriseä tai molempia.

Memrisen Apple valitsi vuoden 2016 parhaaksi kielten opiskelu appsiksi. Se on todella hyvä, mutta ei toimi suomen kielen pohjalta.

Mondly on myös erittäin hyvä, jossa on ilmainen perusversio. Se toimii myös suomen kielen pohjalta.

Kaikkia voit opiskella vaikka kuinka lyhyissä jaksoissa.

Kaikkia voit käytää mobiilisti kännykälläsi.

Oppaani tarkoitus on ohjata sinut käyttämään parhaita kielten oppimisen menetelmiä ilman, että itse käyt ne kaikki läpi. Oppaassa on sekä video että pdf dokumentti.