Lue oikealla tekniikalla

67,00 

OIKEA LUKUTEKNIIKKA on ratkaisevaa.  Opi helpommin ja nopeammin.

Selaile, lue nopeasti tai lue syventäen sisältöä mielessäsi. Käytä tilanteen mukaan oikeaa tekniikkaa.

Keskittyminen

Kestääkö sinulla kirjan lukeminen liian kauan ?

Kertyykö sinulle luettavaa, jota et lopulta koskaan ehdi lukea ?

Onko opiskelu puuduttavaa etkä oikein muista mitä luit ?

Toivoisitko olevasi nopeampi lukija ?

Nosta normaali lukunopeutesi 2-3 kertaiseksi.

Katso lyhyt esittelyvideo

Lukutekniikat

Opaspaketissa on viisi osaa:

Parhaat oppimisen menetelmät. Kent State Universityn tutkimuksen suomennettu yhteenveto.

Tehokas opiskelu. Lue vähemmän, opi enemmän, opastaa älykkääseen ajankäyttöön, jossa huolehditaan, että luettu myös muistetaan.

Pikalukutekniikat I, Perustekniikat. Siinä 2-3 kertaistat lukunopeutesi

Pikalukutekniikat II, Selaustekniikka. Opit kirjan lukemisen säännöt sekä nopean selaustekniikan, jolla selaat nopeasti tekstejä. Pysähdyt lukemaan, kun silmäsi kohtaavat mielenkiintoislta tuntuvia sanoja.

Syventävä lukeminen tarkoittaa tekniikoita, joilla luet hitaasti, pohdit sisältöä ja kertaat nopeasti ennen kuin unohdat. Usein oppikirjoja pitää lukea tällä tavalla. Muutoin kulutat aikaasi kirjan vierellä eikä juuri mitää painu mieleesi, vaikka kertaisit montakin kertaa.

Katso video pikalukemisesta

Pikalukeminen

Oppaissa on pdf ja video muissa paitsi viimeisessä.

Oppaan voit  ladata laitteellesi, kun olet maksanut ostoksesi. 

En luovuta tietojasi minnekään. 

Et sitoudu mihinkään muuhun kuin tähän oppaaseen.

Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi.

Jaa tämä kavereille

Kuvaus

Oikea lukutekniikka ratkaisee oppimisesi tehokkuuden.

Lue erittäin nopeasti tai vain selaamalla tekstiä läpi, jos et ole varma onko sisältö todella lukemisen arvoista. Nykyajan tietoyhteiskunnassamme ei kannata missään nimessä lukea kaikkea, mutta ei myöskään hukata hyviä sisältöjä. Selaamalla voi haravoida itselle sopivia sisältöjä sopimattomien joukosta.

Tai lue pikalukutekniikalla 2-3 kertaisella nopeudella nykyiseen lukunopeuteesi nähden silloin, kun luet romaania, dekkaria tai vain helppoa tekstiä. Ehdit lukea huomattavasti enemmän, kun opit nopeamman lukutekniikan.

Lue sisältöä mielessäsi punniten ja syventäen silloin kun sisällössä on paljon muistettavia yksityiskohtia tai kun sisältö vaatii kokonaisuuden hahmottamista. Syventävässä lukutekniikassa asiat pyritään painamaan mieleen luomalla vaikeasti muistettavasta sisällöstä merkityksiä tai linkkejä muihin asioihin. Samalla tekniikalla voidaan muistaa nimiä, nimityksiä ja jopa vuosilukuja.

Tutustu aina kirjan sisällysluetteloon sekä alun tai lopun yhteenvetoihin ennen lukemispäätöksen tekemistä. Valitse lukutekniikka sen jälkeen.

Älä opiskele tuntitolkulla myöhään yöhön. Tuhlaat vain aikaasi. ”Tehokas opiskelu” osiossa olen kuvannut opiskelutyylejä ja -tapoja, joilla opiskelusi tehostuu merkittävästi.

”Parhaat oppimisen menetelmät” opas taas on raportti yhteenvetotutkimuksesta, jossa verrattiin erilaisten opiskelumenetelmien tehokkuutta.

Oikea lukutekniikka riippuu siitä, mitä olet lukemassa.

  • Tieto ja oppikirjoja eri tavalla vaikeusasteen mukaan
  • Romaaneja ja dekkareita
  • Sähköpostia
  • Nettisivuja
  • Raportteja
  • Sanoma- ja aikakauslehtiä

Oppaissani on kattavat osiot, joissa kuvataan opiskelu- ja lukutekniikka kaikilta eri kanteilta: Pikalukutekniikat, selaustekniikat, tehokkaan opiskelun tekniikat ja syventävän lukemisen tekniikat. Oppaat voit katsella ja kuunnella videoina sekä lukea pdf dokumenttia, jonka voit ladata laitteellesi. Hanki nämä kaikki oppaat ostamalla tämän opaspaketin ja saat tuntuvan alennuksen.

Ei kannata aloittaa pienempääkään opiskeluprojektia tutustumatta ensin ”Lue oikealla tekniikalla oppaaseeni.

Advertisements