Ale!

Muista salasanasi

77,00  61,00 

Muista salasanat. Se ei ole vaikeaa, kun käytät järjestelmää, joka rakentuu moduleista.

Salasanan muuttaminenkin aika-ajoin on silloin mahdollista.

Muista salasanat, sillä rikolliset tunkeutuvat yksityishenkilöiden kotikoneille ammattimaisin keinoin ja ansaitsevat jo miljardeja. Yksi menetelmä on “Pishing” eli pankiksi  tai “One Key” ohjelmaksi naamioituminen. Kaapatuilla tunnuksilla sitten tyhjennetään pankkitilisi tai verkkokauppatunnuksilla tehdään ostoksia. Toinen yleistyvä menetelmä on tunkeutua kotikoneille sähköpostin kautta. Sitten tunkeutuja lukitsee kaikki tiedostosi muuttamalla tunnukset. He lähettävät sinulle viestin, jossa pyytävät rahaa uutta tunnusta vastaan. Pelkästään USA:ssa tällä menetelmällä rikolliset ansaitsivat miljardi euroa 2016. Vahinkosi voi olla kymmeniä tuhansia euroja. Ja päälle vielä harmi ja vaivannäkö sotkua selvitettäessä.

Käytätkö vielä yhtä ja samaa salasanaa kaikkialla ?

Onko salasanasi liian yksinkertainen ?

Käytätkö salasanaasi vuodesta toiseen ?

Haluaisitko oppia yksinkertaisen järjestelmän, jolla poistat nuo kolme ongelmaa ?

Katso video salasanajärjestelmästä

 

Tee salasanajarjestelma

 

 

 

 

 

Katso video salasanojen muistamisesta

Salasanojen muistaminen

 

 

 

 

Salasanat oppaalla opit rakenteen, jolla rakennat salasanasi. Salasanasi eivät unohdu, koska tiedät miten ne rakentuvat.

 Opaspaketissa on neljä osaa. Ilman kahta ensimmäistä et voi tehdä järjestelmää. Kaksi seuraavaa on tarkoitettu salasanojesi muistamisen helpottamiseksi. Ne ovat tarpeellisia, jos sinulla on kovin paljon muistettavia salasanoja.

Salasanat järjestelmällä opas

Numerojen koodaaminen sanoiksi ja kuviksi opas

Salasanasi kuvina  PC:n taustakuvalle opas

Salasanojen kertaaminen muistikorteilla opas

Kussakin oppaassa on sekä video että pdf dokumentti.

Oppaan voit  ladata laitteellesi, kun olet maksanut ostoksesi.

En luovuta tietojasi minnekään. 

Et sitoudu mihinkään muuhun kuin tähän oppaaseen.

Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi.

Jaa tämä kavereille

Kuvaus

Haluaisitko oppia yksinkertaisen järjestelmän, jolla poistat salasanaongelmat ?

Tiedän, että salasanat voi antaa selaimen tai “One Key” ohjelman hoidettavaksi. Voit myös antaa salasanasi nettiselaimesi muistettavaksi. Näihin kumpaankaan ei kuitenkaan pidä antaa muuta kuin “vaarattomien” sivustojen salasanoja. Hyviä salasanojen säilytysohjelmia ovat F-Fecure Key ja Last Pass. Ne eivät kuitenkaan auta sinua, jos unohdat jonkun laitteesi salasanan. Nehän eivät ole käytettävissä ennenkuin olet kirjautunut sisään. Lähestulkoon päivittäin uutisoidaan salasanojen joutumisesta rikollisten käsiin. Muista salasanat itse. Se on aivan helppoa . Tee oppaani mukaan järjestelmä, millä tavalla luot salasanasi. ja opettele “Numerojen koodaus sanoiksi ja kuviksi” oppaastani varma tapa painaa mieleen numerokoodeja. Opetteluun kuluu muutama tunti, mutta sitten sinulla onkin elinikäinen niksi muistaa numerokoodeja.

Muista salasanat itse. Näitä tunnuksia ja salasanoja ei voi / pidä tallentaa mihinkään.

  • Tunnukset laitteille kirjautumiseen
  • Pankin tunnukset
  • Pankki- ja luottokorttien tunnukset
  • Eri verkkokauppojen tunnukset (nämä ovat kuin pankkitunnuksia, joiden takana rahasi ovat)

 Salasanat oppaalla opit rakenteen, jolla rakennat salasanasi, niin, että voit aina jäljittää ne ja jopa muuttaa niitä sopivin välein. Salasanasi eivät unohdu, koska tiedät miten ne rakentuvat.

 Opaspaketissa on neljä osaa. Ilman kahta ensimmäistä et voi tehdä järjestelmää. Kaksi seuraavaa on tarkoitettu salasanojesi muistamisen helpottamiseksi. Ne ovat tarpeellisia, jos sinulla on kovin paljon muistettavia salasanoja ja et ole itse voinut niitä määritellä järjestelmääsi sopiviksi.

Kussakin oppaassa on sekä video että pdf dokumentti.

Advertisements