Siirry suoraan sisältöön
Kirja
Yoehinori Ohsumi, Nobel 2012
David Sinclair, Harvard professor

Nuoruuskoodi

Kirjoitin kirjan teille, jotka haluavat ikääntyä pysyen samalla terveinä.

Aloitin kirjoittamaan kirjaa ”Nuoruuskoodi” luettuani 2016 lääketieteen Nobel palkitun Yoshinori Ohsumin lehdistötiedotteen ja Nobel esitelmän. Seuraavana vuonna vielä kolme tutkijaa sai Nobel palkinnon tutkimuksistaan sisäisten kellojemme rytmistä. Näitä kahta yhdistää Harvardin professori David Sinclairin tutkimukset pitkäikäisyysgeeneistä. Sinclair nimettiin 2021 Time Magazinen listaan maailman 100 vaikutusvaltaisimmasta henkilöstä. Sinclairin kirja Lifespan: ”Why we age and why we don´t have to” oli heti Bestseller.

Kirjoitin kirjaa viisi vuotta. Sitä ennen olin lukenut aiheesta kymmeniä kirjoja ja tuhansia tutkimuksia avoimista julkaisuista kuten PubMedResearchgateScience DirectScientific AmericanMedical News Today, jne.

Kirjan ydinsanoma perustuu kuitenkin Ohsumin, D. Sinclairin ja 2017 Nobel palkittuun (Hall, Rosbash ja Young) tutkimukseen elämän rytmistä.

Verkkokaupat

Kirja on saatavilla myös hyvinvarustelluista myymälöistä.

TiLAA UUTISKIRJE

Kirjoitan uutiskirjeessäni vain sellaisista asioista, joista ei muussa mediassa ole kovin syvällisesti uutisoitu. Ymmärrän, että aikasi on tiukilla ja keskityn vain oleelliseen.