Opi kieliä helpommin

19,00 

Opi kieliä helpommin ilman pänttäämistä.

Käytä kielten opiskeluun parhaita apuvälineitä. Monet niistä ovat lähes ilmaisia.

Tuntuuko, ettet ikinä jaksa opiskella niin paljon, että jonain päivänä puhuisit kieltä sujuvasti?

Kielen oppiminen edellyttää:

  • Sanavarastoa
  • Ääntämisen oppimista
  • Lauserakenteiden oppimista
  • Kuulemisen oppimista
  • Puhumisen oppimista

Opi kieliä helpommin oppaassa on:

Kielten opiskelun menetelmät

Kielten opiskelu Anki muistikorteilla

Kielten opiskelu mobiili sovelluksilla

Kielten opiskelun menetelmät oppaassa käydään läpi kielten opiskelun perusteet sekä kuvataan kaikki ilmaiset menetelmät, joita voidaan vapaasti käyttää.

Kielten opiskelu Anki muistikorteilla opastaa askel askeleelta muistikorttitekniikan käyttöön omatoimisessa kielten opiskelussa

Kielten opiskelu mobiili sovelluksilla oppaassa näet parhaat sovellukset ja niiden toiminnan.

Katso esittelyvideo

Kielten opiskelu

 

Näissä oppaissa on  pdf tiedostot ja lisäksi videot, joilla pääset heti alkuun ilman erillisten käyttöohjeiden lukemista.

Oppaan voit  ladata laitteellesi, kun olet maksanut ostoksesi.

En luovuta tietojasi minnekään. 

Et sitoudu mihinkään muuhun kuin tähän oppaaseen.

Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi.

Jaa tämä kavereille

Kuvaus

Ovatko kieliopinnot sinulle ”PÄNTTÄÄMISTÄ” ?

Kielen oppiminen edellyttää ensimmäiseksi sanavaraston oppimista. Sanavarasto kannattaa oppia lauserakenteissa, jotka kuulet puhuttuna ja näet kirjoitettuna. Vähitellen sanat ja lauseet painuvat mieleesi kuin laulun melodia ja sanat. Kun toistat riittävästi, sanat ja lauseet painuvat mieleesi. Mielestäni kieliä ei pidä opetella kuten matematikkaa tai fysiikkaa. Paremminkin kuten laulua, voimistelua tai urheilusuoritusta. Jatkuva toistaminen, kunnes taito painuu selkäytimeen on mielestäni tehokkain menetelmä. Se ei ole tylsää, koska voit harjoitella sitä vapaasti useita menetelmiä rinnakkain käyttäen.

Kielen oppiminen turistitasoon vaatii 1000 sanan sanavarastoa. 2000 sanalla pääsee jo hyvään turistitasoon. Ymmärtääkseen 80% esimerkiksi sanomalehden tekstistä, tarvitaan 6000 sanaa. 90% ymmärtämisen tasolla tarvitaan jo 12000-13000 sanaa. 15000 sanan sanavarastolla voi jo keskustella sujuvasti edellyttäen, että kieltä on käyttänyt puhumalla ainakin vuoden verran.

Kieliä ei opi “Hokus Pokus” menetelmillä, vaan harjoittelemalla.

Silti hyvät menetelmät ovat ratkaisevassa osassa taitojen oppimisessa. Kalliit intensiivi- tai videokurssit ovat hyviä lisiä opiskelun siinä vaiheessa, kun jo aloitat puhumisen.

Netti on pullollaan ilmaisia, tai lähes ilmaisia apuvälineitä helpottamaan kielten opiskelua. Hyvillä apuvälineillä oppiminen ei ole pänttäämistä, vaan jopa rentoa.

On myös tärkeää, ettei opiskelusta tule raskasta pänttäämistä. Kussakin opiskelun vaiheessa on syytä valita siihen parhaiten sopivat menetelmät.

Opi kieliä helpommin oppaassa on:

Kielten opiskelun menetelmät

Kielten opiskelu Anki muistikorteilla

Kielten opiskelu mobiili sovelluksilla 

Kielten opiskelun menetelmät oppaassa käydään läpi kielten opiskelun perusteet sekä kuvataan kaikki ilmaiset menetelmät, joita voidaan vapaasti käyttää. Menetelmiä on ohjatusta opiskelusta,  omatoimisempaan opiskeluun. Tässä osiossa kerron myös, mistä löydät helposti luettavat kirjat ( easy reading ), elokuvat, videot. mistä löydät fraasit ja sanojen ääntämisen.

Kielten opiskelu Anki muistikorteilla opastaa askel askeleelta muistikorttitekniikan käyttöön omatoimisessa kielten opiskelussa

Kielten opiskelu mobiili sovelluksilla oppaassa näet parhaat ilmaiset oppaat ja miten ne toimivat.

 

Näissä oppaissa on selailtavat pdf tiedostot ja lisäksi videot, joilla pääset heti alkuun ilman erillisten käyttöohjeiden lukemista.

 

Advertisements