Pikalukemisen perustekniikka, Pikalukeminen I

39,00 

Pikalukeminen I, Pikalukemisen perustekniikka, jolla 2-3 kertaistat lukunopeutesi.

Lukutekniikat, pikalukeminen, selaustekniikka ja syventävän lukemisen tekniikat ovat tarpeen, kun luet paljon.

Maailman rikkaimmat ja menestyneimmät ihmiset pitävät menestymisensä salaisuutena LUKEMISTA. Lukemalla paljon heillä on enemmän tietoa, joka mahdollistaa menestymisen. Nopea / pikalukeminen mahdollistaa sen. USA:n presidentit John F Kennedy ja Billy Carter käyttivät pikalukemisen tekniikkaa. Muita huippulukijoita ovat, Bill Gates, Warren Buffet, Mark Zuckerberg, Oprah Winfrey, Elon Musk ja monet muut menestyneet ilmoittavat lukevansa päivittäin useita tunteja, vaikka julkisuus ja liiketoimet repivät heitä tilaisuudesta toiseen. Näin kertoo Businessinsider julkaisu.

Luovu koulussa opitusta tavasta lukea sana kerrallaan. Kieliä opiskellessasi olet vielä oppinut tavan lausua sanat hiljaa mielessäsi. Jos näin jatkat, et voi lukea nopeasti.

Normaali lukunopeutesi on niin hidas, että aivosi ei jaksa keskittyä luettavaan asiaan ja alkaa “harhailla” sivuilla.

Pikalukemisen kehittäjän Evelyn Woodin mukaan normaalin ihmisen ajattelun nopeus on yli 5000 sanaa minuutissa, mutta luemme vain 200 sanaa minuutissa.

Lue oikealla tekniikalla 1Jos olet mielestäsi hidas lukija, haluaisitko moninkertaistaa nopeutesi ?

Haluatko osata säätää lukunopeuttasi tarpeen ja tilanteen  mukaan ?

Pikalukemisen opettelu aloitetaan aina väärien tai hitaiden lukutottumusten karsinnalla.

Seuraavassa vaiheessa aloitetaan harjoittelu. Valitaan tai hankitaan harjoitteluun sopivat kirjat. On myös tärkeää käyttää laatimaani päiväkirjaa sekä viikko-ohjelmaa. Ilman niitä ote tuppaa lipsumaan. Pikalukemisen oppiminen vaatii muutaman viikon kurinalaista ja järjestelmällistä harjoittelua. Viikko-ohjelmalla ja päiväkirjalla seuraat lukunopeutesi edistymistä.

Pikalukeminen voidaan jakaa nopean lukemisen tekniikkaan ja tekstien silmäily- ja selaustekniikkaan. Pikalukemisen harjoittelu on aina aloitettava “Pikalukeminen I, pikalukemisen perustekniikka” oppaasta, sillä osasta II ei hyödy, ellei osa I ole jo hallussa.

Kurssin olen suunnitellut koostumaan 9 harjoituksesta. Niitä kutakin harjoitellaan 30 min päivässä ja kutakin kahtena päivänä peräkkäin. Neljän viikon jälkeen olet nostanut lukunopeutesi kaksin – kolminkertaiseksi.

Katso video pikalukemisen nopeuksista.

Pikalukeminen

 

 

 

 

 

Oppaassa on sekä video että pdf dokumentti.

Oppaan voit  ladata laitteellesi, kun olet maksanut ostoksesi.

En luovuta tietojasi minnekään. 

Et sitoudu mihinkään muuhun kuin tähän oppaaseen.

Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi.

Jaa tämä kavereille

Kuvaus

Pikalukeminen on perusta menestykseesi.

Pikalukeminen KennedyElon Musk, nykyajan Einstein, Space X:n, PayPal:in, Tesla Motors:in, Solar Cityn, Boring ym. yhtiöiden perustaja,  lukee päivittäin 10 tuntia. Mediamoguli Warren Buffet omistaa suuria osuuksia maailman suurimmista yrityksistä, mm. Heinz, Amerikan Express, Philips, Moodys, Apple jne. Hän lukee pelkästään sanomalehtiä 5 tuntia päivittäin sekä selaa 500 finanssialan raporttia päivittäin. Bill Gates, Microsoft:in perustaja lukee yli 50 kirjaa vuodessa sanomalehtien ja raporttien lisäksi. Ne ovat lähes kaikki tietokirjoja. Menestyminen edellyttää aina lukemista. Hidas lukeminen jarruttaa menestystäsi.

 

Pikalukeminen I opiskelu alkaa seuraavasti.

Ota joku tavallinen kirja. Lue sitä 3 minuuttia. Laske sitten montako sanaa luit ja jaa se kolmella.

Jos luit 150 sanaa minuutissa, luet kurssin lopussa 300 – 400 sanaa minuutissa.

Niin kuin tiedät olemme taidoiltamme hyvin erilaisia. Joku pääsee helposti paljon parempaan tulokseen. Jollain toisella taas muut taidot ovat parempia kuin pikalukeminen.

Pääasia on, että paransit omaa lukemisen tehokkuuttasi rutkasti.

Yli 600 – 800 sanaa minuutissa on mahdotonta lukea tavallisilla aivoilla. Tämä rajapyykki kierretään osassa II opettelemalla selaamaan sivuja ja löytämään sivuilta kohtia, joihin kannatta pysähtyä lukemaan hitaammin.

Pikalukemista koskevaa kirjallisuutta ei juuri ole suomen kielisenä. Netissä olevat pikalukemisen harjoittelu sovellukset ovat kaikki englannin kielisiä. Vaikka osaisitkin englantia kohtuullisesti, ei se yleensä riitä nettisovelluksia käytettäessä.

Suomen kielisiä pikalukemisen kursseja on vähän. Nekin ovat yleensä erittäin kalliita. Ne eivät ole huonoja, sillä pikalukutekniikka on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista. Se vaatii vain kurinalaista harjoittelua.

Nettiä selatessasi englannin kielisillä sivuilla, huomaat, että siellä puhutaan nopeuksista, jotka ovat huomattavasti (30%) minun käyttämiäni nopeuksia korkeampia. Eivät amerikkalaiset ja englantilaiset ole meitä nopeampia. Suomen kielessä vaan sanat ovat pidempiä, meillä on runsaasti yhdyssanoja eikä lainkaan parin kolmen kirjaimen mittaisia prepositioita ja artikkeleita sanojen edessä.

Lukunopeuksista puhuttaessa on myös erittäin tärkeää huomata, että kaikkea ei pidä lukea samalla nopeudella ja ihan kaikkea ei pidä lukea ollenkaan. Suuren ajan säästön saat jo sillä, että opit tavan valikoida mitä luet.

Oppaassani on pdf dokumentin lisäksi myös video.