Projektin jäsentäminen Trello sovelluksella

0,00 

Trello sovellus sopii niin opiskelijalle kuin työelämässä projektin vetäjällekin.

Trello sovelluksella suunnitellaan projektia tai tehtävää hahmottaen sitä pala palata. Palasia siirretään sitten oikeaan paikkaan sitä mukaa kun projekti jäsentyy. Kaikille projektin jäsenille voidaan luoda pääsy Trello tauluun.

Käytä apuvälineitäTuntuuko opinnäytetyön / projektin aloittaminen hankalalta ?

Miten jäsennellä, kun työ on vasta alkamassa ?

Mihin kerätä tiedon palaset silloin, kun työ on vasta hahmottumassa ?

Paloja eli kortteja siirretään oikeille paikoilleen sitä mukaa, kun projektisi hahmottuu.

Opinnäytetyö tai mikä tahansa projekti kannattaa alusta alkaen jäsentää Trello ohjelmalla. Sillä saat jäsenneltyä projektisi. Kirjaat vain yksittäisiä ajatuksia  korteille ja siirrät niitä raahaamalla oikeisiin osioihin sitä mukaa kuin asia jäsentyy. Korteille lisäät sitten liitteinä dokumentteja, nettileikkeitä, nettilinkkejä, kuvia ja jopa videoita. Näin lähdemateriaalisi pysyy koko ajan oikeassa paikassa.

Täysin jäsentynyt kokonaisuus kannattaa lopuksi kuvata Mind Mapilla, jos olet esittämässä projektiasi suuremmalle yleisölle. Oman projektisi jäsenille Trello on itsessään hyvä dokumentti, koska kaikki lähdetiedotkin löytyvät sieltä.

Tehtävien aikatauluttaminen tai vastuuhenkilöiden määrittely voidaan hoitaa värillisillä etiketeillä. Trello on helppokäyttöinen ja äärimmäisen joustava. Samalla sen käyttäminen vaatii innovatiivisuutta. Tätä helpottamassa on Trellossa kattava valikoima esimerkkitiedostoja aihepiireittäin.

Katso video “Opiskelijan apuvälineet”, https://youtu.be/0XE3N9o03YQ

Opiskelijan apuvalineet

 

Olen laatinut pdf oppaan sekä videon, joista Trellon optimaalinen käyttö selviää nopeasti ilman kaiken kattavien oppaiden lukemista.

Oppaan voit  ladata laitteellesi, kun olet maksanut ostoksesi.

En luovuta tietojasi minnekään. 

Et sitoudu mihinkään muuhun kuin tähän oppaaseen.

Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi.

Jaa tämä kavereille

Kuvaus

Trello sovellus jäsentää projektisi.

Jäsennä ensin kokonaisuus Trello sovelluksella. Jos olet esittämässä projektiasi suuremmalle yleisölle, kuvaa projekti lopuksi Mind Mapilla, . Oman projektisi jäsenille Trello on itsessään hyvä dokumentti, koska kaikki lähdetiedotkin löytyvät sieltä.
Tehtävien aikatauluttaminen tai vastuuhenkilöiden määrittely voidaan hoitaa värillisillä etiketeillä. Valmis projekti aikataulutetaan tekemällä projektista kopio ja järjestämällä sitten kortit aikataulun mukaan ja käyttämällä lisäksi värejä. Trello sovellus toimii netissä. Kaikille projektin jäsenille voidaan siis antaa pääsy sovellukseen tunnuksilla.

Yhdellä Trello sivulla voi hyvinkin olla sata korttia yhtä aikaa näkyvissä. Koko projekti on näin helpommin hahmotettavissa.

Jäsennä projektisi helposti
Jäsennä projektisi helposti

Trello sovellus sopii erinomaisesti seuraaviin tehtäviin:
Opinnäytetyö
Tutkimus
Juhlan / tilaisuuden järjestäminen
Minkä tahansa projektin suunnittelu ja hallinta
Oikeus case
CRM järjestelmän rakentaminen
ERP järjestelmän rakentaminen
Tuotekehitysprojektin aloittaminen
Uuden tuotteen lanseeraus markkinoille
Tuotannon uudelleen järjestely
Oman yrityksen ja liikeidean rakentaminen

 

Trello sovellus on kuin Excell, Word tai Powerpoint. Niillä voi tehdä paljon asioita, kunhan vaan oivaltaa käyttötavat. Ennen kuin hankit tunnukset, käy läpi esittely. Ryhdy sen jälkeen vain käyttämään sovellusta. Huomaat sen oivalliseksi apuvälineeksi.

Jos et ole vielä hankkinut Trelloa, lue oppaani ja katso videoni. Siten saat lentävän lähdön Trellon käyttöön.

 

Advertisements